GOOGLE FOTOĞRAF UYGULAMASI ÖZEL PAYLAŞIMLARINIZI HERKESE AÇIK OLARAK GÖNDERİYOR VE SİZ BUNU BİLMİYORSUNUZ

0
39

Google driver uygulamasını hepimiz kullanırız. Google driver ile dosyalarımızı depolayabiliyor ve istediğimiz özel dosyalarımızı sadece görmesini istediğimiz kişiye özel paylaşarak veya göndererek o kişinin ulaşmasını sağlıyoruz.

Birde google fotoğraf uygulaması var. Bu uygulama sitesinde fotoğraflarımızı depolayabiliyor ve istediğimiz zaman kişiye özel göndererek sadece o kişinin ulaşmasını sağlayabiliyoruz!! zannediyordum, fakat bugünkü denememde hiçte öyle olmadığını gördüm.

Google fotoğraf uygulamasına koyduğum fotoğrafı paylaş butonuna basarak sadece görmesi istediğim kişinin mail adresini yazdım ve o mail adresine fotoğrafın linkini gönderdim.

Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Asıl can alıcı ve inanılması çok güç büyük problem bundan sonra başladı. Aşağıdaki videoda durumu anlattım. Lütfen izleyin.